BİLECİK İL TEMSİLCİLİĞİMİZDEKİ ÜYELERİMİZE ISI YALITIM, SIHHI TESİSAT VE KALORİFER TESİSATI PROJE ÇİZİM STANDARTLARI VE TUS UYGULAMALARI SEMİNERİ VERİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Haziran 2010

Şubemiz tarafından Bilecik İl Temsilciğindeki üyelerimize yönelik olarak 11 Haziran 2010 tarihinde Belediye İl Meclis Salonunda saat 14.00'da "Isı Yalıtımı, Sıhhi Tesisat ve Kalorifer Tesisatı, Proje Çizim Standartları ve TUS Uygulamaları" konulu seminer verildi. Konuyla ilgili sektörde çalışan oda üyelerinin katıldığı seminere Makina Mühendisi Ramazan YAZGAN konuşmacı olarak katıldı.

YAZGAN, Binalarda Enerjinin ve Enerji Kaynaklarının Etkin ve Verimli Kullanılmasına, Enerji İsrafının Önlenmesine ve Çevrenin Korunmasına İlişkin Usul ve Esasları, Bina Enerji Performansı Açısından Mimari Proje Tasarımı ve Mimari Uygulamaları, Isı Yalıtımı Esasları, Asgari Hava Sirkülasyonu ve Sızdırmazlık, Bina Isı Yalıtımı Esasları, Binaların ısı Yalıtımı Hesaplamalarında Dikkat Edilecek Hususlar, Isı Yalıtım Projesi Zorunluluğu, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Tasarım ve Uygulama Esasları, Sıhhi Sıcak Su Hazırlama ve Dağıtım Sistemleri, Otomatik Kontrol, Geçici ve Son Hükümler, Yürürlükten Kaldırılan Yönetmelik konuları hakkında bilgi verdi.

Etkinliğimizin sonunda Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI bir plaket verdi. Onun ardından da Bilecik Yürütme Kurul Başkanımız Ünal GÜLLER tesekkür belgesini i takdim etmesiyle son buldu.