ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE MESLEĞE İLK ADIM BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

29 Mayıs 2012

Bu sene Anadolu Üniversitesi Endüstri Mühendisliği son sınıf öğrencilerine ilk defa gerçekleştirilen "Mesleğe İlk Adım Buluşması" 29.05.2012 tarihinde İki eylül Kampusu Akademi Cafe&Restaurant'nda gerçekleştirildi.

 

Anadolu Üniversitesi Mühendislik- Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncay DÖĞEROĞLU, Anadolu Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Refail KASIMBEYLİ ile çok sayıda öğretim üyesi katıldı.

 

Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Hakan ÜNAL açılış konuşmasında; "Her yeni başlangıç önümüze yepyeni ufuklar açtığı gibi başta kendimize, ailemize ve bu güzel ülkemize karşı yerine getirmemiz gereken yeni sorumluluklar yüklemektedir. Bu anlamda bizlerle birlikte toplum için, mesleğimizin gelişimi için ter dökmeye hazır her üyemizi kucaklamak bizlerin başlıca görevlerinden biridir. Sizleri Diplomanızı alır almaz odamıza üye olmaya ve kentimizin ve ülkemizin bu önemli mesleki demokratik kitle örgütüne sahip çıkmaya davet ediyorum." dedi.

 

Daha sonra   "Geleceğin Mühendisleri Tasarlıyor Proje Yarışması VI" ve Endüstri Mühendisi Adayları Yarışıyor II" Proje Yarışmalarının ödülleri de sahiplerini buldu. Ödül töreninden sonra, genç mühendisler yemin ederek mesleğe ilk adımlarını attı. Yemin töreninden sonra da Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, öğretim üyeleri meslektaşlarımıza Odamızın rozetini taktılar.