AFYONKARAHİSAR İL TEMSİLCİLİĞİMİZİN YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Mayıs 2010

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliğimizin Atatürk Cad. Hattat Karahisar Mah. Kervansaray Sitesi B Blok No:31 'deki yeni hizmet binamızın açılışı 03 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleştirildi.

Açılışa; Şube Yönetim Kurulu Başkanımız R. Erhan KUTLU, Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyelerimiz Atila TOMSUK, Ferhat GÜL ve Özkan ERKİNER,  Şube Müdürü K. Levent GÜLER, Kütahya İl Temsilciliği Başkanı Nazım TÜRKYILMAZ, Sekreteri  Süleyman ARSLAN ve 60 'a yakın üyemiz katıldı.    

 ATSO Meclis Başkanı Mustafa HANCIOĞLU, Belediye Başkanı Vekili Ayfer ÖRTEN, Makina Mühendisleri Odası Afyonkarahisar Temsilciliği'nin en eski üyelerinden Nuri ÖZSOY ve Afyonkarahisar İl Temsilcisi Yürütme  Kurulu Başkanı  Yıldırım GÖBEL binanın açılış kurdelesini birlikte kesti.

 

 

 

Açılışta söz alan Makina Mühendisleri Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Yıldırım GÖBEL , yeni binanın açılışında yaptığı konuşmada, Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'ne bağlı olduğunu belirtti.

İl Temsilciliğinde görev yapan personel hakkında bilgiler veren GÖBEL;"Temsilciliğimizde üç kişi teknik görevli Makina Mühendisi ve bir kişi büro görevlisi olmak üzere dört kişi çalışmaktadır. Temsilciliğimizde bir adet hizmet aracı bulunmaktadır" dedi. GÖBEL, temsilciklerinde profesyonel çalışan görevliler ile üyelere ve ilimiz halkına periyodik kontroller, motor şasi orijanalliği tespiti, proje denetimi, LPG'li araçlarda sızdırmazlık proje onayı ve bunun gibi bir çok konuda hizmet verdiklerini belirtti.

"Eski Binada Hizmet Vermek Sıkıntılıydı"

 Üyelere ve ilgililere meslek içi eğitim ve kursta verdiklerini kaydeden Yıldırım GÖBEL; "Bildiğiniz gibi eski hizmet yerimiz 70 metrekare bir alanda asansörsüz 4. katta ve otopark sorunu olan bir yerdi. Yukarıda açılımını yaptığınız hizmetlerin bahsettiğimiz eski yerde sunulması artık imkansız hale gelmekteydi. Bu sebeplerden dolayı şube yönetim kurulunun katkısıyla zemin ve asma katı toplamı 150 metrekare, bodrum katı 100 metrekare olmak üzere yerimizi almış, tadilatlar yaparak hizmetinize sunmuş bulunmaktayız. Bu konuda Şube Yönetim Kuruluna, Temsilcilik yürütme kurulunda bulunan arkadaşlara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu yeni hizmet yerimizin odamız üyelerine ve Afyonkarahisar halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

GÖBEL'in ardından bir konuşma yapan Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanımız R. Erhan KUTLU, yeni hizmet binasının çok güzel olduğunu ifade ederek, binanın kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

KUTLU, Makina Mühendisleri Odası Afyonkarahisar Temsilciliğinin yeni binasında daha iyi hizmet vereceğini söyledi.  KUTLU'nun konuşmasının ardından, Yönetim Kurulu üyeleri ve davetliler açılışın ardından binayı gezerek, Afyonkarahisar İl Temsilcisi Yürütme Kurulu  Başkanı Yıldırım GÖBEL'den bina hakkında bilgi aldılar.