AFYONKARAHİSAR İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE ODAMIZIN 67. KURULUŞ YILI GELENEKSEL ODA GECESİ KUTLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Aralık 2021

Odamızın 67. Kuruluş yılı geleneksel gecesi Double Tree – By Hilton Otel’ de 11 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirildi. 2020 yılında pandemi sebebiyle gerçekleştiremediğimiz geleneksel oda gecemiz ve plaket töreninde plaket alacak üyelerimiz ile 2021 yılında plaket alacak üyelerimizin birlikte katıldığı gecede meslekte 25. ve 40. Yıllarını tamamlayan meslektaşlarımıza plaketleri takdim edildi.

Geceye Eskişehir Şube Yönetim Kurulu, Kütahya İl Temsilcilik Yürütme Kurulu, TMMOB ye bağlı oda temsilcileri ile birlikte 200’ ün üzerinde meslektaşımız ve yakınları katıldı.

Gecenin açılış konuşmalarını sırasıyla  Afyonkarahisar İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Yüksel Mahir Burhan ve Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Atila Tomsuk yaptı. Afyonkarahisar İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Yüksel Mahir Burhan; ülke gündeminden, temsilciliğimizin çalışma alanlarından bahsetti ve odamızın kuruluşunun 67. yılını coşkuyla kutladığımızı ve yeni yılın üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliği getirmesi temennisinde bulundu.   

Daha sonra konuşan Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Tomsuk içerisinde bulunduğumuz şartlar altında üyelerimiz ve oda arasındaki dayanışma olgusundan bahsederek bu koşullar altında birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

Açılış konuşmalarının ardından plaket törenine geçildi.

25. YIL PLAKETİ ALAN ÜYEMİZ

SİCİL NO

AD SOYAD

43676

Recep Özgür

 

40. YIL PLAKETİ ALAN ÜYEMİZ

SİCİL NO

AD SOYAD

19744

Arif İlarslan

20199

Davut Körlek

22223

Erol Arık

22229

M. Emin Türk

22290

Ali Çiloğlu

23567

Hüseyin Yarşi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Törenin sonunda geçen yıl kaybettiğimiz 2002-2020 yılları arasında aralıksız 18 yıl boyunca MMO Afyonkarahisar İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanlığı yapan değerli büyüğümüz Yıldırım Göbel anısına Şube ve Temsilcilik Başkanlarının sunumuyla Göbel ailesine plaket takdim edildi