4. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Ekim 2019

Şubemizin 4. Danışma Kurulu Toplantısı  17 Ekim 2019 tarihinde Büyükşehir Belediyesi Ergin Orbey Sahnesinde yapıldı. Toplantıya Oda Başkanı Yunus Yener de katıldı.

 

Oda çalışmaları ve meslek sorunlarının görüşüldüğü toplantıda konuşan Şube Başkanı Atila Tomsuk  “Şubattaki genel kurumuzdan önce son danışma kurulumuza hepiniz hoş geldiniz.

Geçen hafta X. Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayımızı gerçekleştirdik. Sekizi Eskişehir de gerçekleştirilen ve 2 tanesi Ankara da yapılan bu kurultayın çok verimli bir kurultay olduğuna inanıyorum. Gelen yorumlardan da bu sonuç çıkıyor. İnşallah bir dahaki dönemler bu kurultayı yapmaya devam edeceğiz. Bu kurultayda Türkiye’nin gerçeklerini masaya yatırmaya çalıştık. İyi bir panelimiz ve güzel sunumlarımız vardı. TEI, TAI ve Üniversitelerden ciddi bir bildiri desteği aldık. Yaklaşık 45-50 bildiriden 20 bildiriye indirerek 2 gün süren kurultayımızı bitirdik.

Asansörlerin yıllık periyodik kontrolleri için ileriki dönemlerde belediyelerle protokoller imzalacak.

Eskişehir’de Termik Santral yapılmaması konusunda elimizden geleni yapacağız.

Ülkemizde birde ciddi Suriye sorunu var. Ülkemizin ciddi kaynakları oraya akıyor.

10 Ekim katliamını da unutmamız gerekiyor.

Çok ciddi bir kriz ve işsizlik var. İnşaat sektöründen ciddi bir daralma var.” diye konuştu.

Daha sonra Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Neşet Aykanat, Şube faaliyet raporunu sundu.

Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener,  bir konuşma yaparak Oda çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından danışma kurulu toplantısı soru-cevap kısmıyla sona erdi.