1 MAYIS 'I BÜYÜK ÇOŞKU İLE KUTLADIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Mayıs 2009

İşçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs, Eskişehir'de coşkuyla kutlandı. Türk -İş ve DİSK'e bağlı sendikaların yanı sıra TMMOB, KESK, Demokratik Kitle Örgütleri, Siyasi Partiler 1 Mayıs'a katılım gösterdi. Aytaç Caddesi başında toplanan 1 Mayıs Katılımcıları, buradan Sakarya Caddesi'ndeki Sıhhıye kavşağına kadar sloganlar atarak yürüdü. " Parasız eğitim-sağlık hakkı, işsizliğin önlenmesi, sosyal güvenliğin sağlanması, özelleştirmeler ve işten atmalara son verilmesi" gibi birçok sayıda talebin dile getirildiği yürüyüş ve mitingde konuşan Türk-İş 2. Bölge Temsilcisi Nejat Kılıç, tüm dünya işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma gününü kutladığını belirterek, "Milyonlarca işçiyi, emekçiyi ve çalışanı temsil eden Türk-İş ve KESK olarak tüm dostlarımızın da destekleriyle 1 Mayıs'ı birlikte kutluyoruz. Biz emekten yana, savaşsız, sömürüzüz bir dünya için mücadele edenler, bu meydanda omuz omuza, kol kola, eşitlik, bağımsızlık, demokrasi için sesimizi birlikte hep beraber bir kez daha yükseltiyoruz" dedi.