1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Mayıs 2013

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin (TMMOB) organizesinde 1 Mayıs İşçi Bayramı, Odunpazarı Meydanı'nda coşkuyla kutlandı.

 

Şubemizin TMMOB`a bağlı Odalarla birlikte TMMOB pankartının arkasında yer aldığı kortej bu yıl Yediler girişinde saat 14.30`da bir araya gelerek kutlamaların yapılacağı Odunpazarı Meydanı`na kadar yürüdü. Meydanı dolduran binlerce kişi bayramlarını söyledikleri marşlar, şarkılar ve çektikleri halaylar ile kutladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz BÜYÜKERŞEN, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi Gaye USLUER, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet ATAÇ platforma çıkarak katılımcıları selamladı. Daha sonra Odunpazarı`nı dolduran kalabalık İstanbul Taksim`de yaşanan olayları kınamak için bir dakikalık oturma eylemi gerçekleştirdi. Kutlamalara Gurup Kibelenin konseri ile devam edildi