Yürütme Kurulumuz Diyarbakır OSB’ yi Ziyaret Etti…

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Mart 2014

Şubemiz Yürütme Kurulu üyeleri Gurbet ÖRÇEN, Haydar SANCAR, Süleyman AYDIN ve Sait BAHÇE Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet ÖZEL’i makamında ziyaret etti.

 OSB ‘de odamızın kamu yararına neler yapılabileceği hususunda görüş alışverişinde bulunuldu. Şube Başkanımız Gurbet ÖRÇEN; Odamız Asansör ve Periyodik kontrollerde akredite olmuş bir kurumdur. Söz konusu kontrollerin uzman kadromuz tarafından sağlıklı bir şekilde yerine getirilebileceği konusunda bilgilendirmeler yaptı. Daha donra söz alan Şube Sekreteri Süleyman AYDIN; Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren üretim tesislerinde bulunan ve Mevzuat gereği periyodik kontrollerinin belirli periyotlarda yapılması zorunlu olan makine ve ekipmanların, kamu yararına işin ehli uzman kişiler tarafından yapılmasının doğru olacağı, bu konuda Odamızın 35 yılı aşkın tecrübelerinin olduğu ve bu hizmeti profesyonel olarak yerine getirebileceği, basınçlı kaplar, Kaldırma ve iletme makinaları, Baca gazı emisyon ölçümleri, gürültü ve toz ölçümleri konularında destekler sunabileceği konularına değinmiştir. Başkan vekilimiz Haydar SANCAR; Sizler gibi bizlerde bu memleketin sevdalılarıyız. Memleketimize yararlı olabilecek her türlü adımı atmaya hazırız dedi. İş güvenliği kanunu hakkındaki yaptırımlara da değinilen sohbette Şube Saymanımız Sait Bahçe gürültü sınırları hakkında kısa bilgiler verdi.

 

OSB Müdürü Mehmet ÖZEL konu hakkında hassasiyetlerinin olduğunu ve görüşmelerde dillendirilen sorunların tamamının önemli olduğuna ve gereken özeni OSB olarak göstereceklerinin altını çizerek; odalarımızın söz konusu kamusal alanda aktif olmasını can-ı gönülden desteklediklerini verilecek hizmetlerin memleketimize yararlı olacağından şüphe olmadığını vurguladı.