YÖNETİM KURULUMUZ KAYAPINAR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Nisan 2014

14 Mayıs Çarşamba günü Şube Başkanımız Gurbet ÖRÇEN, Şube Başkan Vekilimiz Haydar SANCAR, Şube Saymanımız Sait BAHÇE ve Şube Sekreterimiz Süleyman AYDIN Kayapınar Belediyesi eş başkanları Mehmet Ali AYDIN ve Fatma ARŞİMET’i makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Görüşmede söz alan şube başkanımız Gurbet Örçen eş başkanlara yeni dönem için başarı dileklerinde bulunarak, Şubemizin örgüt yapısı, kapsadığı etkinlik alanları ve yaptığımız teknik çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Mevcut durumda Diyarbakır ve bölgede birçok ilde Makina Mühendisleri Odasının halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla; belediyelerle yapılan işbirliği protokolleri kapsamında kazan uygunluk kontrolleri, asansör periyodik kontrolleri ve asansör işletme ruhsatı verilmesi aşamasında yapılan teknik kontrollerin devam ettiğini belirterek bu teknik çalışmaları daha da yaygınlaştırmak istediklerini dile getirdi.

Eş başkanlar Mehmet Ali AYDIN ve Fatma Arşimet`te söz alarak Şube yönetim kurulumuzun yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Başkanlar yönetişim anlayışları içerisinde olduklarını ifade ederek bu kenti halkla, ilgili meslek odalarıyla ve STK`larla beraber yöneteceklerini ifade etti. Başkanlar halkın can ve mal güvenliğini sağlamak yönünden çalışmalar yürütmek ve buna duyarlı olmak olmazsa olmaz koşulumuzdur diyerek, tüm konularla ilgili kentteki ilgili tüm kurumlarla meslek alanlarına göre ortak çalışıp bu anlayışla halka hizmet edeceklerini dile getirdiler.