YÖNETİM KURULUMUZ ELAZIĞ TEMSİLCİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Mayıs 2012

Yönetim Kurulu üyelerimiz, Elazığ İl Temsilciliğimizi ziyaret ederek, üyelerin görüş, öneri ve eleştirilerini aldı.

Şube Başkan Vekili Gurbet Örçen, Şube Sekreteri İlyas Çoban, Şube Yönetim Kurulu üyeleri Ali Rıza Çirkin ve Mehmet Ali Kahraman, 12 Mayıs tarihinde, Elazığ İl Temsilciliğimizi ziyaret etti. Temsilcilik binasında çok sayıda üye ile bir araya gelen Yönetim Kurulu üyeleri, üyelerimiz ile görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda konuşan üyeler, MİEM kursları konusunda eleştiri ve önerilerde bulundular. Sınavların kurslardan birkaç gün sonra yapılmasını talep eden üyelerimiz ayrıca, temsilcilik etkinliklerinin artırılması gerektiğini ifade ederek, üyelerin etkinliklerde bir araya gelmesinin önemine vurgu yaptılar. Yönetim Kurulu Üyelerimiz daha sonra Harput`ta üyelerimiz ile yemekte bir araya geldi.