YÖNETİM KURULUMUZ ELAZIĞ TEMSİLCİLİĞİNE ZİYARETTE BULUNDU.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Mayıs 2014

İl Temsilcilikleri ziyaretleri kapsamında 17 Mayıs Cumartesi günü Şube başkanımız Gurbet Örçen, Başkan vekilimiz Haydar Sancar, yönetim kurulu üyemiz Nejla Çetinkaya ve yönetim kurulu üyemiz Abdulkadir Yılmaz Elazığ İl temsilciliğimizi ziyarette bulundular.

Temsilcilik ziyaretleri kapsamında Elazığ İl Temsilciliğimizde düzenlenen toplantıya temsilcilik yöneticileri, üyelerimiz ve temsilcilik çalışanları katıldı. Toplantıda İl temsilcilikleri ziyaretlerini daha sık yapılması gerektiği, odamızın asli görevleri arasında bulunan ve kamu adına yaptığımız teknik çalışmaların daha da yaygınlaştırılması için çalışmalar yapmak gerektiği, güncel gündemi takip etmek için e-bülten çıkarma hazırlığı yapmak, Odamızın üyenin gücüyle daha da aktif olabileceği, İl bazında komisyonların kurulması gerektiği, kentin sorunlarının ele alınabileceği bir sempozyum düzenleme önerilerin konuşulduğu toplantı verimli bir biçimde son buldu.