VAN İL TEMSİLCİLİĞİMİZDEN 8 MART ETKİNLİĞİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Mart 2023

8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun!

Kadın gücünü yine en çok kadından alır.. !

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü TMMOB Van İl Koordinasyon Kurulundan Kadın Komisyonun öncülüğünde kutlandı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü TMMOB bünyesinde ki tüm odalarla beraber Makina Mühendisleri odasinin da aktif katılımıyla Van' da Deprem bölgesinden etkilenen kadınları düşünülerek onların ihtiyaçlarına yönelik bir çalışmayla kutlandı.Deprem herkesi derinden etkilemişken toplumsal hayatta bir çok göreve sahip olan ama toplumsal roller ve baskıdan dolayı ihtiyaçlarını duyurmakta, söylemekte , böylesi bir sürecte dile getirmekte dahi zorlanan pek çok kadın bulunmaktadır.

Hazırlanmış olan hijyen paketleri bu amacla kadınlara bir nebze destek olabilmek adına oda bünyelerindeki emekçi kadınların dayanışmasıyla depremden etkilenip Van' a gelen ailelere ulaştırıldı.

Dayanışmanın ve birlikteliğin gücüyle anlam kazanan bu gün, yapılan çalışmayla dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu süreçte büyük bir ilgiyle karşılandı.

Kadınların, kadınlar için düşündüğü ve birlikte düşününce değişime ve güce kavuştuğu bu süreçte dayanismaya destek olan herkese teşekkürler.

#dayanışmayaşatır #mmo