TMMOB BİLEŞENLERİ VE YEREL YÖNETİMLER BULUŞTU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Kasım 2010

TMMOB'YE BAĞLI ODALAR VE YEREL YÖNETİMLER KENT SORUNLARINI TARTIŞMAK İÇİN BİR ARAYA GELDİ

İKK tarafından organize edilen toplantı 04.11.2010 tarihinde şubemizde gerçekleşti. Toplantıya TMMOB‘ye bağlı Oda temsilcileri ile Belediye temsilcileri katılım sağladı.  Yaklaşık 4 saat süren toplantıda Diyarbakır‘ın imar ve alt yapıya ilişkin sorunları tartışıldı. Karşılıklı görüş ve önerilerin değerlendirildiği toplantı bir ilk olması açısından büyük önem ihtiva ediyordu.  TMMOB‘ye bağlı Odaların mevcut durum ve iyileştirmeler konusunda ayrı ayrı söz alarak görüş ve önerileri bildirdikleri toplantı;  Yerel yönetim temsilcilerinin de değerlendirmeleri ile devam etti.  Oldukça verimli geçen toplantı sonunda ileriki bir tarihte tekrar toplanılması ve bu toplantıda ortaya konulan görüş ve önerilerin değerlendirilerek yapılacak iyileştirmeler ve süreçler değerlendirmesi kararı alındı.