TMMOB 47. DÖNEM II. DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Ekim 2023

Ankara’da Makina Mühendisleri Odası Eğitim ve Kültür Merkezi'nde "Boşuna mı Okuduk?  Şiarıyla gerçekleşen TMMOB 47. Dönem II. Danışma Kurulu Toplantısına katılım sağladık.

Danışma kurulu toplantısında şubemiz adına söz alan Şube Eşbabaşkanımız Hüseyin KARAHAN;

Yaşanabilir ve sürdürülebilir aydınlık ve özgür bir toplum için Ukrayna, Rusya, Azerbaycan, Ermenistan, İsrail, Filistin ve Rojava’daki tüm sivil ölümlere dikkat çekerek, kadın bedenini teşhir eden gericilere, kadınlara ve çocuklara yönelik saldırılara karşı insan hakları savunucusu ve barış yanlısı tutumumuzdan asla vazgeçmeyerek, halkların eşitliğini, özgürlüğünü ve dayanışmasını esas alan farklılığa ve çeşitliliğe saygılı, doğayla uyumlu bir toplum için mücadele edileceğini ifade etti.

 

21 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen Danışma Kurulu Toplantısına, Şube Eşbaşkanımız Hüseyin KARAHAN, Denetleme Kurulu Üyemiz Hakan SUBAŞI, ŞYK üyelerimiz, Mervan ÖZBEK, Serhat YAŞAR ve katılım sağladılar.

 

Savaşa Hayır ve Sivil Ölümlere Hayır!

Yaşasın TMMOB

Yaşasın Örgütlü Mücadelemiz