ŞUBEMİZDE TEMSİLCİLİK YÖNETİCİLERİ VE TEKNİK GÖREVLİ TOPLANTISI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Mart 2012

Şube Yönetim Kurulumuz, tüm temsilcilik yürütme kurulları ve teknik görevlilerimiz ile ayrı ayrı bir araya geldi. Toplantılarda şube çalışmaları ele alındı.

9. Olağan Genel ve seçimlerin ardından belirlenen Yönetim Kurulumuz, temsilcilik yürütme kurulu üyelerimiz ve tüm teknik görevlilerimiz ile ayrı ayrı toplantı yaptı. 10 Mart tarihinde öncelikle, il temsilciliklerimizdeki tüm yürütme kurulu üyelerimizin katıldığı bir danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) toplantı salonunda geniş bir katılımla yapılan toplantıda Yönetim Kurulu üyelerimiz de hazır bulundu. Şube çalışmalarının genel olarak değerlendirildiği toplantıda, önümüzdeki dönem yapılması gereken çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. 

Ardından saat 13.00`de şube toplantı salonumuzda, tüm temsilciliklerimizde çalışan teknik görevliler ile bir toplantı gerçekleştirildi. Oda çalışmalarının ele alındığı toplantıda, teknik görevlilerin şube çalışmaları konusundaki görüş ve önerileri alındı. Toplantıda yönetim kurulumuz, önümüzdeki döneme dair öngörülen çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu.