ŞUBEMİZDE TEKNİK GÖREVLİ TOPLANTISI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Haziran 2012

Şubemizde gerçekleşen teknik görevli toplantısında, temsilcilik performansları değerlendirilirken, teknik çalışmaların zamanında ve sağlıklı yapılabilmesi için yerinden periyodik kontrol yapılmasının önemine dikkat çekildi.

Şube Yönetim Kurulumuz, yeni dönem çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulunmak ve temsilciliklerde yürütülen teknik çalışmaları değerlendirmek üzere, teknik görevlilerle toplantı yaptı. 10 Haziran Pazar günü şube toplantı salonumuzda gerçekleşen toplantıya, Şube Başkanımız Mesut Çelik, Şube Sekreterimiz İlyas Çoban ve Şube Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Özdel`in yanı sıra, şube ve temsilciliklerden 11 teknik görevli katıldı. 

Toplantıda konuşan Şube Başkanımız Mesut Çelik, MMO geneli açısından teknik hizmetlerin kapsamında yaşanan değişim ve şubemizde yeni dönemi değerlendiren Şube Yönetim Kurulumuzun yeni bir teknik planlamaya gittiğini belirtti. "Yolumuza yeni bir planlama ile devam edeceğiz" diyen Çelik, bu konuda teknik görevlilerin de görüş ve önerilerini almak, yine temsilciliklerin teknik hizmetler açısından durumunu değerlendirmek istediklerini dile getirdi. Bu kapsamda iş yükü azalan bazı temsilciliklerin birleştirilmesinin planlandığını ifade eden Çelik, yeni planlama ile birlikte çalışmaların daha derli toplu yürütülmesinin hedeflendiğini söyledi. Mesut Çelik, yeni planlamaya göre, periyodik kontrollerin, yerinden gerçekleştirileceğini ve böylece hem zamandan hem de maliyetten tasarruf sağlanacağını aktardı. 

Ardından söz alan Şube Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Özdel, yapılan planlamanın teknik görevliler ile paylaşılmasının önemine dikkat çekerek, "Amacımız birlikte hareket etmek, çalışma barışını sağlamak ve bu kapsamda teknik görevlilerin de görüşünü almak" dedi. Çalışma esnasında teknik görevlilerin inisiyatif alması gerektiğini belirten Özdel, mevcut durumda bu konuda eksikliklerin yaşandığını dile getirdi. 

Daha sonra konuşan şube ve temsilcilik teknik görevlileri yeni planlamayı olumlu karşıladıklarını ifade ettiler. Şube-temsilcilik ilişkilerine değinen teknik görevliler, iletişim ve planlamalar konusunda zaman zaman bilgi paylaşımının eksik kaldığını belirterek, kendi temsilciliklerinin performansına dair değerlendirmelerde bulundular. Toplantıda ayrıca, MİEM eğitimlerinin daha sağlıklı ve zamanında gerçekleştirilebilmesi için şube içinden eğitmen yetiştirilmesinin önemli olduğuna vurgu yapıldı.