ŞUBE YÖNETİM KURULUMUZDAN DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NE NEZAKET ZİYARETİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

10 Nisan 2014

Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz, 30 Mart yerel seçimlerinde seçilerek görevine başlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak’a nezaket ziyaretinde bulundu. Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Gurbet Örçen, kurum olarak her zaman belediyeye destek sunacaklarını söyledi. 

 

Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Gurbet Örçen, Şube Başkan Vekili Haydar Sancar, Şube Sekreteri Süleyman Aydın ve Şube Saymanı Sait Bahçe, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak`ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Örçen, belediye başkanının kadın olmasının kendilerini çok sevindirdiğini ve kurum olarak her zaman destek ve katkılarını sunacaklarını belirtti. Örçen, Kışanak‘a görevinde başarılar dileyerek, bir dahaki görüşmelerinde odamızın çalışmalarını içeren bir dosyayı kendilerine sunacaklarını söyledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gültan Kışanak ise, Diyarbakır‘ın sivil toplum kuruluşları açısından oldukça şanslı olduğunu ifade etti. Uygulama, denetim ve yönetim konusunda sivil toplum örgütlerinin katkılarını beklediklerini dile getiren Kışanak, "STK‘larla iyi bir koordinasyon kurabilirsek, bütün enerjimizi birleştirip kentin geleceği açısından iyi bir sonuç ortaya koyabiliriz" dedi.  
‘Doğalgaza ekolojik çözüm üretmemiz gerekiyor`

Kentteki doğalgaz kullanımı ve kombilerin yerlerinin belirlenmesi konusunda bir standartlaşmanın olması gerektiğine değinen Kışanak, "Kombilerin nereye konulacağına ilişkin her yıl farklı bir karar alınıyor. Bunun netleşmesi gerekiyor" diye konuştu. 
Enerji kullanım oranının doğaya verilen zararla paralel olduğuna dikkat çekerek, "Ne kadar çok enerji tüketirsek o kadar çok doğayı tüketmiş oluyoruz. O nedenle daha güvenli ve daha ekolojik çözüm üretmemiz gerekiyor" dedi.
Kendilerini kabul ettiği için Kışanak`a teşekkür eden Gurbet Örçen, gerek doğalgaz, gerekse meslek alanına giren diğer konular ile ilgili olarak çaba sarf edeceklerini dile getirdi.