ŞUBE YÖNETİM KURULUMUZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN BEYDEMİR'İ ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Kasım 2011

Şube Yönetim Kurulu Üyelerimizden Mesut ÇELİK. Bülent ÖZDEL, Abdullah TEKİN, Hasan ESEN ve Sait BAHÇE ile Şube Müdürümüz Mehmet TARHAN Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman BAYDEMİR‘le bir araya geldiler.

Yapılan görüşmede yakın tarihte  ilimizde yaşanan oto gaz  istasyonundaki  patlama ve daha önceden yaşanan kazan patlaması ile şehrimize 3 yıldır gelen doğalgaz konularında değerlendirilmeler yapıldı. Şube Başkanı Mesut ÇELİK, teknik hizmetlerimiz kapsamında; İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı alanında yapılan eğitimler, Lpg otogaz istasyonlarındaki personellerin eğitimleri, Makina Mühendislerine verilen eğitimler, periyodik kontroller kapsamında yaptığımız testler (basınçlı kaplar ile kaldırma makinaları kontrolleri) hakkında izahatta bulundu. Şube Başkanı Mesut ÇELİK, Ayrıca kamusal hizmet olarak kentimizdeki tüm otogaz istasyonlarının makina mühendislerinden oluşan teknik bir komisyon aracılığıyla denetlemelerinin yapılarak, otogaz istasyonu yetkililerine raporlarımızı sunacağımızı, böylelikle tespit edilen eksikliklerin müdahalesiyle olası kazaların önleneceğini belirtti. Toplantıda, Otogaz istasyonlarının şehir içindeki konumları ve standartlar kapsamındaki değerlendirilmeleri, Lpg sorumlu Müdürlerin Otogaz istasyonlarındaki çalışmalarının önemi konularında görüşüldü.

Toplantı sonucunda, Can ve mal kayıplarını önleyebilmek için öncelikle mart ayı içerisinde Büyükşehir Belediyesi Konferans salonunda Otogaz İstasyonlarının sahipleri, Otogaz İstasyonlarındaki Sorumlu Müdürlerin de olacağı bir bilgilendirme seminerinin yapılması kararı alındı. Doğalgazın güvenli kullanımına ilişkin ortaklaşa bir çalışmanın da yürütüleceği konusunda fikir birliğine varılan toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman BAYDEMİR Şubemiz diğer teknik hizmetleri kapsamında Belediye ile ortak yürütülebilecek konularda desteklerini sunacaklarını ifade ettiler.