Şube Yönetim Kurulumuz Adıyaman İl Temsilciliğimizi Ziyaret Etti

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Mart 2014

Şube Başkanı Gurbet ÖRÇEN, Başkan vekili Haydar SANCAR, Şube Sekreteri Süleyman AYDIN, Şube Saymanı Sait BAHÇE ve Yön. Kurulu üyesi A.Kadir YILMAZ Adıyaman İl temsilciliğimizde üyelerimizle bir araya geldi. 

 Mevcut temsilcilik yönetimi ve faaliyetlerinden bahseden temsilcilik başkanı Mehmet AYDIN önümüzdeki dönem ile ilgili projelerinden bahsettiler.  Daha sonra söz alan yönetim kurulu üyelerimiz. AKP hükümetinin odalar üzerinde oynadığı oyunlar ve neticeleri hakkında sohbet ettiler. Temsilcilikte hazır bulunan üyelerimizin tümü temsilciliğimiz hakkında fikir ve görüşlerini dillendirdiler. Söz konusu odalarımızın mevcut durumundan ve gelecek dönem endişelerinden bahseden üyelerimize yönetim kurulumuz; örgütlülüğün önemini ve neler getireceği konularını bir kez daha dile getirdiler.

  Sonrasında temsilcilikteki bazı üyelerimizle birlikte Adıyaman BDP Belediye başkan adayı, aynı zamanda halen Malatya İl Temsilcilik başkanımız Erdal YAVAŞ‘ı Seçim bürosunda ziyaret edip, başarı ve zafer dileklerini sundular