ŞUBE GELENEKSEL GECEMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Şubat 2013

Odamızın 58. Kuruluş yıldönümü nedeniyle şube olarak düzenlediğimiz geleneksel gecede üyelerimizle bir araya geldik.

Diyarbakır Green Park Otel`de düzenlenen geleneksel geceye yaklaşık 250 üyemiz ve aileleri katıldı. Geceye, BDP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt, Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu ve TMMOB Diyarbakır bileşenlerinden misafirlerimiz de katıldı. Gece, eyvan grubunun türküleri ile başladı. Üyelerimiz, grubun söylediği yöresel türküler eşliğinde halay çektiler.
Gecenin açılış konuşmasını, Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Çelik yaptı. Geceye katılan tüm misafirlere hoş geldiniz diyen Çelik, halen cezaevinde bulunan meslektaşımız ve Batman Belediye Başkanı Necdet Atalay`ın geceye yönelik mesajını iletti. Çelik, bir dahaki gecede, cezaevinde bulunan meslektaşlarımızla buluşma ümidini dile getirdi.

Daha sonra meslekte 25 ve 40. yıllarını dolduran meslektaşlarımıza şubemiz tarafından hazırlanan plaketler verildi. BDP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt 25. meslek yılını dolduran Mehmet Özkan Dicle`nin plaketini verirken, 25 yılı geride bırakan meslektaşımız Hacı Mehmet Vuran`ın plaketini de kardeşi ve Makina Mühendisi olan Remezan Vuran, Malatya Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Erdal Yavaş`tan aldı. Yine meslekte 40. Yılını dolduran Hüseyin Çermik ile 25 yılı dolduran Merdan Eğilli, geceye katılmadıklarından dolayı plaketleri verilemedi. 
Plaket töreni ardından geleneksel gece, ünlü sanatçı Burhan Berken`in söylediği şarkılar eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.