ŞANAR YURDATAPAN ŞUBEMİZİ ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Haziran 2010

Müzisyen ve İnsan Hakları savunucusu Şanar YURDATAPAN Şubemize ziyarette bulundu.

4 haziran 2010  günü Müzisyen- insan hakları savunucusu Şanar YURDATAPAN şubemizde yönetim kurulumuzu ziyaret etti. Şube başkanımız Hakan Subaşı‘nın katıldığı görüşmede Diyarbakır Küçük Millet Meclisine olan desteğimiz için teşekkürlerini iletti.

Birleşmiş Milletler(BM)‘ de alınan karar gereği her ülkede Özerk insan hakları kurumu oluşturulması kararı gereği Ekim ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine alınacağından konu ile ilgili Türkiye‘nin üç ilinde toplantılar düzenleneceği, Güneydoğu için 12 Haziranda Batman‘ da toplantı yapılacağı, bu toplantıya katılım sağlanması ve Ülkenin demokratikleşmesi ve diğer konularda görüşmeler yapıldı.