ÖĞRENCİ ÜYELERİMİZE YÖNELİK KARİYER GÜNLERİ KAMSAMINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLEDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Mayıs 2024

ODTÜ Petrol ve Doğalgaz mühendisliği, Melbourne üniversitesi (Avustralya) makina mühendisliği ve Melbourne üniversitesi Mühendislik Yönetimi alanında yüksek lisans mezunu Yılmaz Karahan’ın sunumuyla öğrenci üyelerimize yönelik “Kariyer Günleri” kapsamında bilgilendirme semineri düzenlendi.

Birçok uluslararası şirkette mühendis ve proje müdürü olarak çalışan Karahan, yaşam öyküsünden kesitler sunarak,  çalışma yaşamını, mühendislik tecrübelerini ve tavsiyelerini paylaştı. Karahan, genç meslektaşlarının mutlaka yabancı dil öğrenmelerini,  azimli, araştırmacı bir ruha sahip olmalarını, kendilerine ve bilgilerine güvenmeleri gerektiğini ifade ederek, çalışma yaşamında planlı ve programlı olmanın iş yaşamında birçok avantaj sağlayacağını dile getirdi.

Yöneticilerimiz ve Öğrenci üyelerimizin katılımıyla 26 Mayıs 20204 tarihinde şubemizde gerçekleşen etkinlik sonunda katkılarından dolayı Yılmaz Karahan’a teşekkür belgesi ve öğrenci üyelerimize seminer katılım belgesi verilerek verimli bir şekilde son buldu.