ODA GENEL KURULU ÖNCESİNDE DELEGE TOPLANTISI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Mart 2010

10 -11 Nisan tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Oda Genel Kurulu öncesinde şubemizde delege toplantısı yapıldı. 

 Geçtiğimiz hafta Ankara‘da yapılan Oda Danışma Kurulu toplantısı hakkında delegelere bilgi veren yönetim kurulumuz, Oda kurumsal yapısının gelişmesi ve değişen ihtiyaçlara yanıt verecek bir örgütsel yapının oluşması için Şubemizce ne gibi katkıların yapılacağı tartışıldı. Kent ve bölge gündeminin genel kurula nasıl yansıtılacağının da ele alındığı toplantıda, Oda Yönetim kurulu, Denetleme Kurulu, Onur Kurulu‘na önerilecek isimler belirlenirken, aynı zamanda genel kurulda toplanacak olan Sonuç Bildirgesi Komisyonu, Mali Komisyon ile Yönetmelikler Komisyonu‘nda şubemizi kimlerin tespit edeceği kararlaştırıldı.

Genel Kurulda yapılacak sunumlara ilişkin bir çalışmanın yapılmasının da kararlaştırıldığı toplantıda,  hazırlıkları değerlendirmek üzere 3 Nisan Pazartesi günü ikinci bir toplantı yapılması da kararlaştırıldı.