Newroz piroz be! Newroz kutlu olsun!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Mart 2010

Başta Kürtler olmak üzere tüm Ortadoğu halklarının direniş ve özgürlük bayramı olan Newroz'u, aynı zamanda doğanın da dirildiği bir bahar gününde karşılıyoruz. 

 

Başta Kürtler olmak üzere tüm Ortadoğu halklarının direniş ve özgürlük bayramı olan Newroz‘u, aynı zamanda doğanın da dirildiği bir bahar gününde karşılıyoruz. 
 
Özünde, despot egemenliklere karşı isyanın ifadesi olan Newroz, özgürlük arayışlarının sembolü olarak bu günlere kadar gelmiş; bu yönüyle de özellikle son 10 yıldır kentimiz ve bölgemizde büyük bir görkemlilik içinde kutlanmıştır. 
 
Bu anlamlı günün, ülkemizde toplumsal barış ve kardeşliğe, Ortadoğu‘da zorba ve tahakkümcü iktidarlara karşı verilen özgürlük mücadelelerinin zaferine vesile olmasını diliyoruz.

Yeryüzünde zulüm varoldukça, Newroz ateşi ezilen insanlık için yanmaya devam edecektir.
 
Newroz Piroz Be!..
 
Newroz Kutlu Olsun!..
 
Diyarbakır Şube Yönetim Kurulu