MİEM ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KURS VE SEMİNERLER DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Ekim 2010

Şubemizde ve bağlı il temsilciklerimizde MİEM ekinlikleri kapsamında bir dizi seminer ve kurslar düzenlendi. Üyelerimizin bilgi ve birikimlerini arttırmak için meslek alanlarına ilişkin konularda kurslar ve seminerler gerçekleştirildi.

ASANSÖR SEMİNERLERİ

11-20 Ekim tarihleri arasında Diyarbakır şube, Van, Mardin, Adıyaman, Elazığ, Şanlıurfa, Malatya ve Batman temsilciliklerimizde "Asansörlerde Yıllık Periyodik Bakım" ve "CE Uygulamalarında Asansör Firmaların Akreditasyonu ve Belgelendirilmesi Aşamaları" konulu seminerler Eğitmenimiz Mustafa Raif UÇAR tarafından gerçekleştirildi.

YAPI DENETİM UYGULAMALARI SEMİNERLERİ

12-16.Ekim 2010 tarihleri arasında Diyarbakır şube, Van, Elazığ, Şanlıurfa ve Malatya il temsilciliklerimizde " Yapı Denetim Uygulamaları Semineri" İzmir Şube Yapı Denetim Komisyonu Başkanı ve aynı zamanda Oda Eğitmenimiz olan  Atilla DİNÇER tarafından gerçekleştirildi.

DOĞALGAZ İÇ TESİSAT KURSU

14-17 Ekim Tarihleri arasında Şubemizde "Doğalgaz İç Tesisat Kursu" 25 üyenin katılımıyla Oda Eğitmenimiz yüksel YAŞARTEKİN tarafından gerçekleştirildi.