KADIN ÜYELERİMİZ KOMİSYON KURUYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Şubat 2010

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesinde bir toplantı düzenleyen kadın üyelerimiz, 8 Mart’a yönelik yemekli bir buluşma kararı alırken, bir kadın komisyonu kurulmasını kararlaştırdı. 

 

KADIN ÜYELERİMİZ KOMİSYON KURUYOR

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesinde bir toplantı düzenleyen kadın üyelerimiz, 8 Mart‘a yönelik yemekli bir buluşma kararı alırken, bir kadın komisyonu kurulmasını kararlaştırdı.

Şube yönetim kurulumuzun çağrısı üzerine bir araya gelen kadın üyelerimiz, yeni dönemde kadınların örgütlü bir duruş sergilemelerinin önemine dikkat çekti. Bunun için bir komisyonun kurulması kararlaştırıldı. Kadın üyeler, komisyon üyelerinin geniş katılımlı bir toplantı sonrasında belirlenmesi gerektiği konusunda görüş birliğine vardı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününe ilişkin değerlendirme yapan kadınlar,  8 Mart nedeniyle 3 gün kadın kenti ilan edilecek olan Diyarbakır‘da,  kadın mücadelesini anlatan afişlerin  TMMOB Diyarbakır İKK  imzasıyla bilboard ve raketlere asılması yönünde karar aldı.

Toplantıda, 8 Mart‘a yönelik olarak, şubemiz üyesi kadınlara yönelik yemekli bir kutlama yapılması benimsenirken, kadınların bu tür özel günler dışında da bir araya gelmesi gerektiği üzerinde duruldu.

Toplantının bir bölümüne katılan yönetim kurulu üyelerimiz, kadın üyelerimizin şube çatısı altında özgün bir çalışma yürütmesinden büyük bir memnuniyet duyacaklarını belirterek, bu alanda yapılacak her türlü çalışmaya ön şartsız destek sunmaya hazır olduklarını kaydettiler.