İL TEMSİLCİLİĞİ YÖNETİM KURULUMUZ ELAZIĞ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Haziran 2014

05 Haziran 2014 tarihinde Elazığ İl Temsilciliği yönetim kurulumuz Elazığ Belediye başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete temsilcilik yönetim kurulu başkanımız Yrd. Doç .Dr. Mustafa Gür, temsilcilik yönetim kurulu üyemiz Hakan YENER ve Teknik görevlimiz Esin ERHAN katılım sağladı.

Görüşmede İl Temsilciliğimiz başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gür söz alarak görüşmede Odamızın işleyişi, kamu yararına verdiğimiz teknik hizmetler ve diğer çalışmalarımız hakkında bilgilendirmede bulundu. Gür; Yerel yönetimlere halkın can ve mal güvenliğini sağlamaya yönelik teknik konularda destek verip beraber çalışmak istediklerini dile getirdi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise; bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapacakları çalışmalarda ilimizin daha iyi bir noktaya gelmesi için Odamızdan destek beklediğini, kente katkı sağlayacak her türlü projelerde bize destek olacaklarını ve Sivil Toplum Örgütleriyle dayanışma içerisinde daha iyi bir Elazığ için çalışacaklarını dile getirdi.