ELAZIĞ İL TEMSİLCİLİĞİ YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERLE BULUŞTU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Ağustos 2010

Temsilcilik Yönetim Kurulumuz, mesleklerini değişik sektörlerde devam ettiren meslektaşlarımızla tanışmak, mesleki sorunlarıyla yakından ilgilenmek ve yaşanan sorunlara ilişkin görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Elazığ’da yapılan yemekli bir toplantıyla üyelerle buluştu.

Tanışma yemeğine Tamamen yenilenen İl Temsilciliği Yeni Yönetim Kurulu üyelerimiz, Kamu kurumunda çalışan, Serbest çalışan, Fırat Üniversitesinden Öğretim Üyeleri ve temsilcilik çalışanlarımızın katılım sağladığı yemekli buluşmaya 160 üyemiz katıldı.

Yeni döneme tamamen yenilenmiş olarak giren Temsilcilik yönetim kurulumuz, mesleki sorunlara yeni bir gözle bakmayı, kentsel ve toplumsal sorunlara daha çok müdahil olmayı amaç edinip yola çıktıklarını belirterek, oda üye ilişkileri meslekte yaşanan sorunlar ve Oda Üniversite işbirliğinin artması gerektiğini vurguladı.

Üyelerimizde bu tarz etkinliklerin ve buluşmaların daha sık gerçekleştirilmesini dile getirerek yemekli toplantı verimli bir şekilde sona erdi.