BATMAN BELEDİYESİ 5 ODA İLE ORTAK PROTOKOL İMZALADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Haziran 2012

Batman Belediyesi, TMMOB`a bağlı 5 oda ile ‘ortak mesleki denetim ve işbirliği protokolü’ imzaladı.

Batman Temsilciliğimiz, Elektrik Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası Batman şubeleri, Batman Belediyesi ile "Ortak mesleki denetim ve işbirliği protokolü" imzaladı. Belediye Başkanlığı`nda gerçekleşen imza törenine Batman Belediye Başkanvekili Serhat Temel, Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Batman Temsilciliğimiz Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Bülent Tekik`in yanı sıra, Batman Temsilciliğimiz adına Makina Mühendisi Nevruz Kayran ve 4 oda adına yöneticiler katıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Batman Belediye Başkanvekili Serhat Temel, sağlıklı kentleşme ve nitelikli bir yapılaşma faaliyeti için gerekli olan mimarlık ve mühendislik faaliyetlerinin kamu yararı ve mesleki kurallara uygun olarak yerine getirilmesinin denetimini sağlayabilmek amacıyla odaların uzun yıllardır yürütmekte olduğu mesleki denetim ve ÇED uygulamasının önemine değindi. Bu uygulamanın hem tarihi, kültürel ve doğal çevrenin korunmasına katkıda bulunmaya, hem de mesleki hizmetin bilimsel teknik esaslara ve standartlara uygun yürütülmesini sağlamaya yönelik bir denetim aracı olduğuna dikkat çeken Temel, "Sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi için hazırlanan  bu ortak mesleki denetim ve teknik işbirliği protokolünü önemsiyoruz. Batman Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de de TMMOB‘a bağlı diğer meslek odalarıyla birlikte bu gibi işbirliği alanlarının zenginleştirilmesine dönük çabalarımızı sürdüreceğiz. Protokolün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. Daha sonra Serhat Temel ve 5 oda temsilcisi hazırlanan protokolü imzaladı.