ATATÜRK BARAJI’NA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Mart 2010

Öğrenci Üye Komisyonumuzun talebi üzerine talebi üzerine Şubemiz tarafından 27 Mart 2010 tarihinde Şanlıurfa’da bulunan Atatürk Barajı Hidroelektrik Santrali’ne teknik bir gezi düzenlendi. 

Öğrenci Üye Komisyonu‘ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi olan Şube Sekreterimiz Bülent ÖZDEL‘in de eşlik ettiği geziye 63 öğrenci üye katıldı. İlk olarak Atatürk Barajı‘nı gezen öğrenciler, yetkililerden bilgi aldı. Yapılan sunumda, barajın özellikleri, bölgeye ekonomik ve sosyal etkileri anlatıldı. Barajı gezdikten sonra Subor Boru Fabrikası‘na geçen heyet, fabrikanın kapasitesi ve üretim aşamalarına ilişkin bilgi aldıktan sonra üniteleri gezdi.

 

Daha sonra Şanlıurfa‘ya geçen üyelerimiz, burada Balıklı Göl‘ü gezdi. Geziden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenci üyelerimiz, bu tür etkinliklerin devam etmesini istediler.