2023 MMO ÖĞRENCİ ÜYE KURULTAYINA KATILIM SAĞLADIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Ekim 2023

Öğrenci üyelerimiz 21 Ekim 2023 tarihinde Ankara MMO Eğitim ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen TMMOB Makina Mühendisleri Odası Öğrenci Üye Kurultayına katılım sağladılar.

Mühendislik öğrencilerinin, mühendislik eğitiminin, üniversitelerin ve ülkemizin yaşadığı sorunları tartışmak ve bu sorunların çözümü için politikalar üretmek amacıyla 1999 yılından bu yana iki yılda bir düzenlenen MMO Öğrenci Üye Kurultayı bu yıl ki ana teması olan “Eğitim ve Örgütlenme” temasıyla Ankara’da toplandı.

Üniversitelerin makina, endüstri, işletme, uçak, havacılık, uzay, imalat, üretim, sistem, mekatronik, otomotiv ve enerji sistemleri mühendisliği bölümlerinde öğrenim gören öğrenci üyelerin katılımıyla gerçekleşen kurultayda, öğrenci üye örgütlülüğü, ülkemizdeki mühendislik eğitimi, üniversitelerde yaşanan sorunlar, ülkemizde ve bölgemizde yaşanan sosyal sorunlara yönelik görüş ve çözüm önerileri tartışıldı.

Verimli geçen Kurultaya, ŞYK Üyemiz Mervan ÖZBEK, teknik görevlimiz Bilal YİĞİT, Öğrenci üye temsilcilerimiz Hebun ŞENTÜRK, Osman KILINÇALSAN ve 15 öğrenci üyemiz katılım sağladılar.