10. DÖNEM 1. ÜYE TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Nisan 2014

10. Olağan Genel Kurul ve seçimlerin ardından, Şube Yönetim Kurulumuz ilk üye toplantısını gerçekleştirdi. Şube Yönetim Kurulu’nun şubat ayından bu yana gerçekleştirdiği çalışmaları değerlendiren üyelerimiz, önerilerde bulundular. 

 

Şube toplantı salonumuzda 9 Nisan günü gerçekleşen toplantıya, Şube Yönetim Kurulu Başkanı Gurbet Örçen, Şube Başkan Vekili Haydar Sancar, Şube Sekreteri Süleyman Aydın, Şube Saymanı Sait Bahçe`nin yanı sıra şube teknik görevlileri ve üyelerimiz katıldı.
Toplantının açılışını yapan Şube Başkanı Gurbet Örçen, dönemin ilk üye toplantısı olduğunu belirterek, "Yöneticilerin olmazsa olmazı üye ile ilişkilerin korunması ve geleceğe taşınmasıdır. Biz bu tür toplantıları ve kurulacak sıcak ilişkileri önemsiyoruz. Elimizden geldiğince bunu yapmaya gayret edeceğiz" dedi. 

Yeni dönem çalışma programı oluşturulurken üye görüş ve önerilerinin önemli olacağını vurgulayan Örçen, şunları dile getirdi;
"Buradan çıkacak sonuçlar bizim için önemli çünkü yol haritamızı belirliyor. O nedenle odanın işleyişine dair, teknik çalışmalarına dair ya da sizin önereceğiniz her şey bizim için önemli." 
Ardından Şube Sekreteri Süleyman Aydın, şubat ayından bu yana yapılan çalışmalara ilişkin sinevizyon eşliğinde sunum yaptı. Şubemizin web üzerinden gerçekleştirdiği ve halen devam eden üye anketinden şu ana kadar çıkan sonuçlara dair bilgiler veren Aydın, Şube Yönetim Kurulu`nun gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin de bilgiler aktardı. 
Halihazırda belirlenen 11 komisyon bulunduğunu ifade eden Aydın, bunlara ek komisyon önerisi varsa değerlendireceklerini belirtti. 

Sunumun ardından söz alan üyelerimiz, yönetimin şimdiye kadar yürüttüğü çalışmaları değerlendirdi. Yaklaşan MMO Genel Kurulu`na hazırlık yapılmasının önemine dikkat çeken üyelerimiz, üyenin karar alma süreçlerine daha fazla katılımının sağlanması ve anketlerin süreklileştirilmesi gerektiği yönünde görüş bildirdiler. 
Toplantıda ayrıca, mevcut komisyonlara ek olarak yerel yönetimler komisyonu ve ulaşım komisyonu kurulması önerildi.