Nazilli'de faaliyet yürüten SMM üyelerimiz ile bir araya geldik.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Haziran 2022

2 Haziran 2022 Perşembe günü, Nazilli İlçe Temsilciliğimiz'de SMM üyelerimiz, Yapı Denetim Firmaları ve Nazilli Belediyesi'nden katılımcılarla birlikte bir toplantı gerçekleştirdik.

Toplantıya yürütme kurulu üyemiz ve belediye başkan yardımcısı Kadir Mutlu da katılarak, sektör yetkilileri ile teknik bilgi alış verişinde bulundu. Yürütme kurulumuz, sektör temsilcileri ve üyelerimizden gelen istekler ve gerçekleştirilebilecek etkinlikler üzerine gelen önerileri dinlendi.

Toplantı sonunda geçmiş dönemlerde yürütme kurulu üyeliği yapmış olan Ali BÜKEY'e hizmetlerinden dolayı bir teşekkür plaketi takdimi yapıldı.