III. BAKIM TEKNOLOJİLERİ KONGRESİ VE SERGİSİ DENİZLİ'DE.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Kasım 2007

III. Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi (BTKS 2007) 22 Kasım 2007 tarihinde Pamukkale Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayacak. 4 gün sürecek organizasyonda Türkiye'nin farklı illerinden gelen yüzlerce mühendis ve kullanıcı yüz yüze görüşecek, hizmet ve ürün talep eden kamu-özel sektör yetkilileriyle bir arada olma şansını yakalayacak.

III. Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi (BTKS 2007) 22 Kasım 2007 tarihinde Pamukkale Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayacak. 4 gün sürecek organizasyonda Türkiye'nin farklı illerinden gelen yüzlerce mühendis ve kullanıcı yüz yüze görüşecek, hizmet ve ürün talep eden kamu-özel sektör yetkilileriyle bir arada olma şansını yakalayacak. Program için tıklayınız.

Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi'nin üçüncüsü bu yıl Denizli'de gerçekleşecek. Makina Mühendisleri Odası'nın organize ettiği Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi 22 Kasım'da başlayacak ve 4 gün sürecek.
BTKS'de ana tema ''Toplam Üretken Bakım'' olarak belirlendi. Bu ulusal etkinlikte konusunda uzman herkesin bildiri sunması, bilgi ve deneyimlerini paylaşması, bildirilerin uygulamacı mühendislere referans niteliğinde olması hedefleniyor.
Kongrenin yanı sıra bu sektörde ürün ve hizmet üreten kurum ve kuruluşların katılımı ile gerçekleşecek sergiyle, doğrudan bilgilendirme ve etkileşimin sağlanacağı bir platform oluşturulması, işveren, çalışan, öğrenci ve sektör firmalarının daha geniş katılım ile buluşturulması, yeni ve etkili mesajlar verilmesi de hedefler arasında yer alıyor.
Pamukkale Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan organizasyonda Türkiye'nin farklı illerinden gelen yüzlerce mühendis ve kullanıcı yüz yüze görüşecek, hizmet ve ürün talep eden kamu-özel sektör yetkilileriyle bir arada olma şansını yakalayacak.
Program çerçevesinde çok sayıda uzman bildiri sunacak. BTKS 2007 kapsamında ayrıca seminer ve kurslar da düzenlenecek.
Makina Mühendisleri Odası Denizli Şube Sekreteri Fatih Yaşa, ''Firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi, Türkiye'nin mühendislerine tanıtmak için Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi'nde sizlerle bir arada olmayı diliyor, sektörün gelişmesine katkıda bulunmak, bilgi ve teknolojiyi paylaşmak için davet ediyoruz'' dedi.