GELENEKSEL ODA YEMEĞİMİZ YAPILDI.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Aralık 2006

Odamızın kuruluşunun 53. Şubemizin kuruluşunun 13. yıldönümü nedeniyle düzenlediğimiz Geleneksel Oda Yemeğimiz 8 Aralık 2008 tarihinde Richmond Otel'de yapıldı.

Odamızın kuruluşunun 53. Şubemizin kuruluşunun 13. yıldönümü nedeniyle düzenlediğimiz Geleneksel Oda Yemeğimiz 8 Aralık 2008 tarihinde Richmond Otel'de yapıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Oda Yemeği bu yıl 600'ün üzerinde meslektaşımız ve eşlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Oldukça coşku içinde geçen yemeğe PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil KUMSAR, PAÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Aşkıner GÜNGÖR, İMO Denizli Şube Başkanı Ümit Bülent ALTUNAY, KMO Denizli Şube Başkanı Ömer DUYSAL, OMO Denizli Şube Başkanı Mustafa KALLİMCİ, TMMOB İKK Sekreteri Aydın YÜCEL, Çevre MO Denizli İl Temsilcisi Tevfik BASMACI, Bayındırlık ve İskan Müdürü Kasım KAYIHAN, Karayolları 27. Şube Şefi Hasan KAYIHAN Kentgaz A.Ş Genel Müdürü Mahmut Raci ÖZKESEN' de katıldılar. 

Şube Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet ATILGAN gecede yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: "Aydın, Muğla, Uşak İl ve Fethiye, Bodrum, Marmaris, Nazilli, Milas İlçe Temsilcilikleri ve Ortaca, Kuşadası, Didim Mesleki Denetim Bürolarından gelen Saygıdeğer meslektaşlarım ve çok değerli hanımefendiler ve basınımızın güzide temsilcileri ; Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi ve şahsım adına hepinize hoşgeldiniz der, en derin sevgilerimi ve saygılarımı sunarım. Odamızın 53. ve Şubemizin 13. kuruluş yıldönümünde birlikte olmanın gurur ve sevincini yaşıyoruz. Meslek ahlakını her zaman ön plana alan odamız; üyelerinin haklarını korumaya öncelik vererek, bilgi ve deneyimlerini paylaşarak bunu toplum yararına dönüştürmeyi ilke edinmiştir.

Kuruluş yıllarında sadece sıhhi tesisat ve kalorifer tesisat proje ve uygulamaları ile uğraşan ve gelişen teknoloji ve konfor ile otomotivden barajlara, tekstilden otelciliğe, modern havuz inşaatlarından büyük hastane tesislerine ve her türlü ölçek ve büyüklükte sanayi tesislerinden, gemicilik ve uçak tesislerine kadar hizmet üreten üyelerimiz; mekanik tesisat, klima, ısı yalıtımı, asansör tesisatı, doğalgaz ve LPG uygulamalarında, hastane gibi sağlık tesislerinde hijyen projeleri ve uygulamalarında ve modern otellerde mutfak ve çamaşırhane tesisleri proje ve uygulamalarında görev alarak geniş bir profilde çalışmakta ve hala büyük bir istihdam talebi olan meslek dalına sahiptirler.

Şubemiz; gerek meslek içi eğitim çalışmaları ve gerekse sempozyum ve kongre çalışmaları ile hizmet ağını temsilciliklere kadar taşıyarak üyeler arası işbirliği ve dayanışmayı sağlamış ve yeni yetişen üyelerimize bilgi ve deneyimlerimizi aktarma sorumluluğu ve bilincini daima ön plana koyarak üyeler arasında rekabeti arka plana itmiştir. Ayrıca çeşitli kurum ve kuruluşlarla yapılan işbirliği ile ortak sorumlulukları paylaşmış ve paylaşmaya devam edecektir. Özellikle bu yıl doğalgaz konusunda Kentgaz ile protokol yaparak doğalgaz açılımlarında sorumluluk paylaşılmıştır.

Değerli Meslektaşlarım, Saygıdeğer Misafirler; Bu duygu ve düşüncelerle, önce 25, 40 ve 50. hizmet yıllarını dolduran üyelerimizi candan kutlar, sağlık ve başarı dolu nice yıllar dilerim.Sözlerime son verirken Şubem ve şahsım adına İl ve İlçe Temsilciliklerimizde olağanüstü özveri ile çalışan Temsilcilik Yürütme Kurulu üyelerimize, teknik görevlilerimize, Mesleki Denetim Bürosu sorumlularına, büro görevlilerimize ve ayrıca kurs eğitmenlerimize ve komisyonlarda görev yapan, aramızda bulunan ve bulunamayan tüm üyelerimize saygı, sevgi ve sonsuz teşekkürlerimi sunar, bu geleneksel gecemize katılan meslektaşlarımız ve misafirlerimizin gönüllerince eğlenmelerini en içten duygularımla dilerim.

Gecede meslekte 40. yılını dolduran Engin ASLANKARA, mesleklerinde 25. yıllarını dolduran üyelerimiz Tefik DEMİRÇALI, Serap TÜRKER, Metin ÖZKAL, Yunus ÖZDEMİR, Özer KAYALI, Mehmet KAMALI, Yaşar KEFELİ, Cafer ÇANKAYA, Murat Ali ÇÖLBE, Mehmet Ziya GÖZAÇAN, Bahaettin ÇAKIR, Ahmet AKIN, Mahmut Kemalettin KAYA, Tayfun AYKURT, Muhlis İLHAN, Tarık SARAYKÖY, Hüseyin HADIMLI, Yıldırım UZUNOĞLU, Mustafa GENCER, M. Murat GÜRSOY, Hüseyin Hüsnü GÜNGELEN, Yusuf ÖRNEK, Velittin ÇAKIROĞLU, Cezmi TAŞÇI, Rıza DÜZELLİ, Semih GÖLCÜK, Şerafettin ÜSTÜN, Bekir AKAĞAÇ, Ali Mahir İNKAYA, Hüsnü ÖZCAN, Aydın YILDIZ, Necati CEYLAN, Behiç AKKAN, Ali İhsan BURSALIOĞLU, Nevzat ŞAFAK, Mehmet Sıraç GÖK, Deniz NUR onur plaketlerini aldılar.

Gecede ayrıca Şube Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet ATILGAN, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil KUMSAR' a Oda çalışmalarımıza verdiği destek nedeniyle bir teşekkür plaketi verdi.