BELKİ ŞEHRE BİR OYUN GELİR...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Ocak 2006

Geçtiğimiz ocak ayında "Emret Bakanım" ile seyrettiğimiz Ankara Ekin Tiyatrosu'nu bir kez daha şehrimizde ağırladık. Salonu dolduran seyirciler tarafından ayakta alkışlanan "Vatan Kurtaran Şaban" oyununu Haldun Taner kırk bir yıl önce kaleme almasına rağmen, oyun başarı ile güncellenmiş.

Geçtiğimiz ocak ayında "Emret Bakanım" ile seyrettiğimiz Ankara Ekin Tiyatrosu'nu bir kez daha şehrimizde ağırladık. Salonu dolduran seyirciler tarafından ayakta alkışlanan "Vatan Kurtaran Şaban" oyununu Haldun Taner kırk bir yıl önce kaleme almasına rağmen, oyun başarı ile güncellenmiş. Tapu Kadastro Müdürlüğü'nden Kültür Bakanlığı Müsteşarlığı'na getirilen Şaban'ın kültür ve sanat konularında yaptığı çarpık çalışmaların konu edildiği oyun, sisteme ve ülkedeki sanat anlayışına eleştirel bir yaklaşımla sunulmuş. 2006 Sanat Kurumu en iyi erkek oyuncu ödülünü alan oyun seyircileri bol bol güldürürken düşündürdü de.