BELEDİYEDE ÇALIŞAN TEKNİK PERSONELLERİN ÖZLÜK HAKLARI İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

29 Ağustos 2022

BASINA VE KAMOYUNA 

 

TMMOB Denizli İKK olarak gerek kamuda gerekse özel sektörde meslektaşlarımız ile görüşüyor, sorunlarını dinliyor ve sorunların çözümünün örgütlü mücadelemizle mümkün olacağını biliyoruz.

Son dönemde kamuoyunda gündemde olan Kamu Çalışanı Mühendis, Şehir Planlamacısı ve Mimarların özlük hakları ile ilgili olarak TMMOB çatısı altında Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Başkanları ile görüşmeler yapıldı. Belediye başkanı Sayın Avni ÖRKİ’den gerekli çalışmaların yapıldığı bilgisi alındı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Sayın Şeniz DOĞAN meslektaşlarımız ile ilgili özlük haklarının iyileştirmesine dair taleplerimizi olumlu karşılamış ve gerekli çalışmaların yapılacağını bildirmişti. Bugün (29.08.2022) itibariyle de çalışan meslektaşlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi konusunu Eylül ayı Meclis Gündemine taşıdığını tarafımıza bildirmiştir. 

Bu duruma duyarsız kalmayıp, gereğini ivedi olarak yaptıkları için kendilerine TMMOB Denizli İKK olarak teşekkür ediyoruz.

TMMOB DENİZLİ 

İL KOORDİNASYON KURULU