ASANSÖRLER ODAMIZA EMANET

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Mayıs 2012

Asansörlerin yıllık kontrollerinin yapılması için Denizli Şube ve bağlı temsilcilikler ile çok sayıda belediye arasında protokol imzalandı.

5 Kasım 2011 tarih ve 28106 sayılı Resmi Gazete`de yayımlanan Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliğinde değişiklik kapsamında, asansörlerin periyodik kontrolleri sadece akredite kuruluşlar tarafından yapılırken, Denizli Şube ve bağlı temsilcilikler ile çok sayıda belediye arasında protokol imzalandı. Denizli, Aydın, Muğla, Uşak, Kuyucak, Karacasu, Söke, Didim, Bozdoğan, Yenipazar, Buharkent, Dalaman, Yatağan, Fethiye, Ortaca, Marmaris, İçmeler ve Nazilli Belediyeleri arasında imzalanan protokol gereği söz konusu belediyelerin sınırlarında yer alan asansörlerin periyodik kontrolleri bir yıl boyunca bu konuda akredite olmuş personellerimiz tarafından yapılacak.

07.05.2012 tarihinde Denizli Belediyesi ile Şubemiz arasında imzalanan protokolde Başkan Yardımcısı Aytaç Turgut, Danışman Mahmut Oğuz, Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Fatih Yaşa ve Denizli Belediyesi çalışanı üyemiz Mehmet Sarıca da toplantıya katıldı.

Başkan Zolan, Resmi Gazete`de yayımlanarak yürürlüğe giren Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği kapsamında imzalandığını belirterek, "Taraflar arasında imzalanan bu sözleşme, ilgili yönetmelikte de yer aldığı üzere şehrimizdeki herkesin daha güvenli ve konforlu olarak asansör kullanmalarını sağlamak amacını taşıyor. Yapılacak işlem asansörlerin yıllık periyodik kontrollerinin yapılması işlemi. Bu amaç doğrultusunda odamızla işbirliği yapıyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

Şube Yönetim Kurulu Başkanı Bolat Ferhat Arıkan da, Denizli`de asansörlerin daha güvenli hale geleceğine dikkat çekti. Arıkan "Yeni uygulamaya göre asansörlerin yetkili bakımcı firmalara yaptırılan aylık bakım işlemi aynen devam edecek. Yasal sorumlu olmaları nedeniyle apartman yöneticileri başta olmak üzere apartman sakinlerinin ve asansörlerin aylık bakımını yapan yetkili firmaların asansörlerin tespitini yapacak tarama elemanlarına ve kontrolünü yapacak kontrol elemanlarına yardımcı olmaları gerekmektedir" dedi.