2010-2011 DÖNEMİ ÇALIŞMA RAPORU YAYINLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Ocak 2012

VIII. dönemde Odamızın çalışmalarını tüm gücünü koyarak katkılarını esirgemeyen, Odamızı daha güçlü ve etkin kılmak için bilgi, birikim ve deneyimini bizlerle paylaşan; meslektaşlarımızın ve ülkemizin çıkarlarının paralelliği anlayışı içinde bizleri yüreklendiren, çabalarımıza omuz veren herkese teşekkür ediyoruz.

Gücünü üyelerinden alan ve bu gücü üyelerinin ve halkının yararına kullanan emek, barış ve demokrasiden yana bir Makina Mühendisleri Odası bizim her zaman temel hedefimiz olmuştur. Odamızın yarım yüzyılı aşkın mücadele geleneği ve birikiminden aldığımız ışık ile örgütlenmemizi en üst seviyeye çıkartmak için çalıştık. Mesleğimizin, meslektaşlarımızın ve ülkemizin sorunlarını varlık sebebimiz olarak gördük. Bu noktadan hareketle; en önemli kaynağın insan olduğu, en değerli yatırımın bilgiye yapıldığı bilinci ile meslek içi çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Şubemizin düzenli olarak verdiği mesleki eğitimlerin daha da yaygınlaştırılmasının yanı sıra ülke gündemine yeni giren ve büyük önem taşıyan hizmetlerin de niteliğinin arttırılmasına hız verdik. Daha etkin ve hızlı hizmet verebilmek için, kendimizi ve fiziki şartlarımız yenileyip geliştirirken, yani açtığımız temsilciliklerimizle de meslektaşlarımızda daha sağlıklı iletişim içinde olduk.

Kamuda çalışan makina mühendislerinin de hak ve çıkarlarının her zaman savunucusu olduk. Bu anlamda meslektaşlarımızın ekonomik ve özlük haklarında ki gerilemelere karşı tepkimizi her platformda dile getirdik. Ülkemize, geleceğimize ve mesleğimize sahip çıkacağımızı alanlarda haykırdık. Örgütlenme özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılması, çağdaş ve demokratik bir toplumda, küresel sermayenin isteklerine hayır diyen bir iktidar özlememizi dile getirdik. Emek, barış ve demokrasiden yana sivil toplum örgütlerinin mücadelesine her zaman destek verdik. Üyelerimizin hak ve çıkarları konusunda yerel yönetimleri her zaman bilgilendirdik ve uyardık.

Geleceğin meslektaşları olan öğrenci üyelerimizle ilişkilerimizi en sağlıklı şekilde yürüttük. Öğrenci üyelerimizin mesleğe hazırlanmasında, sorunlarının tespiti ve bu sorunların aşılmasında, her zaman kendilerine gerekli katkıyı sağladık. Önümüze çıkartılmaya çalışılan tüm engellere rağmen Öğrenci Üye -Oda ilişkilerinin kuruluş felsefemize ve örgütlülüğümüzün bizlere öğrettiği ilkeler ışığında yürütülmesine özen gösterdik.

VIII. dönem yönetim kurulu olarak; etkinlik alanımızda bulunan Pamukkale Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Muğla Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, belediyeler, meslek odaları, sendikalar ve örgütsel bağımsızlığımızdan ödün vermeden ilişkilerimizi geliştirdik.
Kuruluş felsefemiz doğrultusunda, TMMOB; Oda ve il, ilçe koordinasyon kurulu çalışmalarına her türlü desteği sağladık.

Tüm bu çalışmalarımız sırasında TMMOB Makina Mühendisleri Odası`nın kuruluşu ve bu günlere gelmesinde emeği geçenlerin inanç ve kararlılığı bizler için yol gösterici oldu. MMO Denizli Şubemizin VIII. Çalışma dönenimde bu ilkeler bize ışık oldu. Bizler, sizlerden aldığımız destek ve güçle hizmet ettik. Bunu da elbette ki sizlerden aldığımız güçle başardık. Bizlerden bu desteği esirgemeyen siz değerli üyelerimize ve Şube çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI DENİZLİ ŞUBESİ VIII. DÖNEM YÖNETİM KURULU