Üye Ödentilerini Taksitlendiriyoruz

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Nisan 2009

Değerli Üyemiz, Daha güçlü; çağdaş ve etkin bir meslek örgütünün, ancak üye sorumluluğu bilincine sahip duyarlı üyelerimizin destek ve çalışmaları ile yaratılabildiğini bilginize sunar, üye ödentilerinizi zamanında ödemek için göstereceğiniz duyarlılığa şimdiden teşekkür ederiz.Üyelerimizin ödentilerini daha kolay ödemelerini sağlamak üzere Şubemiz; İş Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası ile yaptığı görüşmeler sonucu; bu bankaların kartlarına sahip üyelerimizin ödentilerini taksitlendirme olanağı sağlanmıştır.

Özellikle üyelerimizin toplu olarak çalıştığı işyerlerine yönelik Aralık 2008'de yapmış olduğumuz gibi üyelerimizin ödentilerini, bankaların pos cihazı ile ziyaret ederek tahsil edilmesi uygulamasını 2009 yılında da gerçekleştirecektir.

Üyelerimiz, 2009 yılı ödentilerini Şubemizin İzmir Yolu üzerindeki binasında peşin olarak veya kredi kartlarına taksitlendirebilecekleri gibi; üyelerimizin toplu olarak çalıştığı işyerlerinde de, işyeri temsilcilerimizin organizasyonuyla; işyeri temsilcisi bulunmayan yerlerde ise kendilerinin başvuruları ile ödeyebileceklerdir. İşyerinde yapılacak tahsilatlarda da Şubemiz yetkilileri işyerini ziyaret ederek İş Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası kart sahiplerine taksitlendirme olanağı sağlayabilmektedir.

Daha etkin bir Oda için üye ödentilerinizi ödemenizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.