ODAMIZIN 59. KURULUŞ YILI, 13 ARALIK 2013 TARİHİNDE, SPICA PLAZA BALO SALONU`NDA DÜZENLENEN GELENEKSEL GECE İLE KUTLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Aralık 2013

Oda?mızın 59?ncu kuruluş yıldönümünde, mesleğinde 25, 40, 50, 60 ve 70 yılını dolduran mühendisler plaketle onurlandırıldı.

Spica Plaza Balo Salonu`nda düzenlenen geleneksel geceye; Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, TMMOB Başkanı Mehmet Soğancı, Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar, MMO 42. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, KESK Genel Sekreteri İsmail Hakkı Tombul, MMO Yönetim, Denetleme ve Onur Kurulu üyeleri, MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara`da bulunan üniversitelerin mühendislik bölümü başkanı ve öğretim üyeleri, MMO üyesi mühendisler ve oda çalışanları katıldı.

MMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender, gecenin açılışında yaptığı konuşmada; "kuruluş amaçları doğrultusunda, uzmanlık alanına giren konularda, ülkemizin ve toplumumuzun sorunlarının çözümünde aktif bir organizasyon olan Makina Mühendisleri Odası, 59 yıllık geçmişinde, ülkemiz genelinde gerçekleştirdiği çok yönlü etkinliklerle, demokratik mesleki kitle örgütü olarak Türkiye‘de etkin bir kuruluştur. 1974 yılından bu yana faaliyet göstermekte olan Şubemiz ise; 13 bine ulaşan üyesi ile Makina Mühendisleri Odasının ikinci büyük şubesidir. Şubemizin çalışmaları kapsamında; Çankırı ve Kırıkkale İl Temsilciliği, Polatlı İlçe Temsilciliği, Ostim Mesleki Denetim Bürosu, Organize Sanayi Bölgesi Mesleki Denetim Bürosu, Meslek İçi Eğitim Merkezi, Asansör Kontrol Koordinatörlüğü ve sekreteryalığını yaptığımız Merkez Laboratuvarı, Odamızın kuruluş amaçları doğrultusunda siz üyelerimizden aldığımız güçle yürütülmektedir." dedi.

MMO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar yaptığı konuşmada, plaket alacak üyeleri kutladı ve TMMOB`yi tasfiye etmeyi amaçlayan torba yasaya karşı toplumun duyarlı kesimlerini ve tüm üyeleri, yürütülen etkinliklere destek olmaya çağırdı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise konuşmasının ardından, meslekte 70 yılını dolduran Eşref Esenergül adlı üyemize plaketini takdim ettikten sonra, meslekte 60, 50, 40 ve 25 yılını dolduran üyelerimizin plaketleri sahiplerine takdim edildi.

 

Plaket törenin ve konuşmaların ardından, "Kuruluşundan Bugüne 59. Yıl, Nice Yıllara" yazılı yıldönümü pastası, Şube Yöneticilerimiz tarafından kesildi. MMO Ankara Şubesi‘nin düzenlediği geleneksel gece, canlı müzik eşliğinde söylenen şarkılarla, coşkulu bir şekilde devam etti.