MMO ANKARA ŞUBE?DEN TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ?NE ZİYARET

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

10 Nisan 2012

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Müfit Gülgeç, Uçak Havacılık ve Uzay Mühendisliği (UHUM) Komisyon Başkanı Murat Arda Çakmak ve UHUM Çalışma Grubu üyesi Yüksel Kenaroğlu ile birlikte Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ünsal Ban?ı ziyaret etti.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Müfit Gülgeç, yeni kurulan Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ünsal Ban`ı ziyaret ederek MMO-THK Üniversitesi işbirliği konularını görüştü.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ünsal Ban`ı beraberinde Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği (UHUM) Komisyon Başkanı Murat Arda Çakmak ve UHUM Çalışma Grubu üyesi Yüksel Kenaroğlu ile ziyaret eden MMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Müfit Gülgeç, şube faaliyetlerini anlattı. Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi olarak üniversiteler ile işbirliği içerisinde çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirten Prof.Dr. Müfit Gülgeç, şube olarak uçak, havacılık ve uzay mühendisleri ve öğrenciler ile sık sık bir araya geldiklerini, THK üniversitesinde de zaman içerisinde oryantasyon dersleri verebileceklerini, bahar şenliklerinde stant açarak MMO ve mesleki konularda tanıtım yapmak istediklerini söyledi.

MMO Ankara Şubesi Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği (UHUM) Komisyon Başkanı Murat Arda Çakmak da, önümüzdeki yıl içerisinde yapılması planlanan Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı için Türk Hava Kurumu Üniversitesi ile de işbirliği yapmak istediklerini açıkladı.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ünsal Ban da, henüz bir yıl önce kuruluşu gerçekleşen üniversitenin yeni olmasına rağmen 14 ilde faaliyet gösterdiğini ve 750 master öğrencileri bulunduğunu ifade ederek, THK Üniversitesi olarak MMO ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.