ŞUBE GELENEKSEL GECESİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Zonguldak Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Kasım 2021

Odamızın kuruluşunun 67’inci yıldönümü nedeniyle meslekte 25, 40 ve 50. yıllarını dolduran üyelere bir törenle onur plaketlerinin verildiği Geleneksel Gece, 05 Kasım 2021 tarihinde Zonguldak’ta Kilise Yaman Restaurant’ta düzenlendi.

Geleneksel Gece’ye Oda Yönetim Kurulu Başkanı Yunus YENER, Kocaeli Şube Başkanı Murat KÜREKÇİ, Eskişehir Şube Başkanı Atilla TOMSUK, Trabzon Şube Başkanı Fulya BANKOĞLU, Edirne Şube Başkanı Aziz AVUKATOĞLU, Sakarya İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyesi Çiğdem DALGIÇ, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent KANTARCI, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar KARAMAN, diğer Odalardan, sendika ve demokratik kitle örgütlerinden temsilciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin açış konuşmasını yapan Odamız Zonguldak Şube Yönetim Kurulu Başkanı Birhan Şahin konuşmasında, “Makina Mühendisleri olarak her dönemde emekten ve halktan yana demokratik bir ülke için çalıştıklarını ifade etti. Konuşmasında Millet Kütüphanesi’ne dönüştürüleceği açıklanan Maden Mühendisleri Lokali’nin değiştirilmek istenmesine de değinen Şahin, “Bütün karşı çıkışlara rağmen mülkiyeti TTK’ya ait olan ve 57 yıldır TMMOB Maden Mühendisleri Odası tarafından kullanılmakta olan Zonguldak kentinde halkının bilimsel, kültürel ve sosyal ihtiyaçlarına yönelik Hizmet veren binanın mülkiyetinin el değiştirmesi ve odanın tahliye Sürecinin başlamasını kabul edebilir görmüyoruz. Kent Yöneticilerinin bu yanlıştan en kısa zamanda dönmesini umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Mustafa Eyriboyun’u da anan Başkan Birhan Şahin, “Sözün bittiği yerdeyiz hüzün de sevinç de yaşamın içinde var bir yandan meslekte 25,40 ve 50. yolunu tamamlamanın onurunu yaşayan arkadaşlarımızın haklı gururunu bir yandan da getirdiğimiz değerleri huzurlu yaşıyoruz.2 yılı aşkın süredir dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran Cavit-19 Belası ne yazıkki kısa Süre önce bir değerimizi de aramızdan aldı biz onu yaşama karşı hep Dik duruşuyla tanıdım. O ilklerin insanıydı. Hayatını hep namuslu bir onur abidesi olarak yaşadı. Hiçbir baskı altında hiçbir koşul altında inandıklarını savunmaktan vazgeçmeyen, doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilen ender insanlardan, mesleğini seven üniversitenin sevilen çalışkan hocası, tesisat kongrelerine desteğini esirgemeyen bilim insanı, bir dönem şube Yönetiminde birlikte çalışma olduğunu paylaştığınız değerli dostumuz, arkadaşımız Mustafa Eyriboyun hocamızı kısa süre önce kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.

Birhan Şahin’in konuşmasının ardından söz alan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Yunus YENER  katılımcılara teşekkür ederek ülke gündemi ve Oda çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından meslekte 25, 40 ve 50. yıllarını dolduran MMO Zonguldak Şubesi üyelerinin plaketleri sahiplerine takdim edildi. Geleneksel Gece, düzenlenen gece yemeği ile sona erdi.