ZİYARET...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Haziran 2023 - 04 Eylül 2023

Şube Başkanımız Fikret Atalar, Şube Saymanımız Sinan Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Önder Durmuş, Hamdi Kuleyin ve Süleyman Acar, KTÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti. Başkanımız tarafından Üniversite-Oda işbirliği, üniversitemiz mezunları ile oda iletişimi, odanın kısa, orta ve uzun vadede eğitim ve teknik faaliyetleri konuları ele alındı.

Ayrıca şehrimizde oda tarafından gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan teknik faaliyetler konusunda Rektörümüz ile fikir alışverişinde bulunuldu. Şube Başkanımız, odamızın hem üyesi hem de yönetim kurulu eski üyesi olan Rektörümüzün tüm sosyal, kültürel ve teknik faaliyetlerde odamıza katkıları nedeniyle teşekkürlerini iletti.

KTÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ise Makina Mühendisleri Odası Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek mensubu olmaktan onur duyduğum Makina Mühendisleri Odası Şubesi ile gerçekleştirilecek tüm faaliyet ve çalışmalara geçmişte olduğu gibi gelecek günlerde de üniversitemiz ve şahsım olarak destek vermeye devam edeceğini belirtti. Rektörümüz şehrin önemli birer paydaşı olan KTÜ ve MMO Trabzon Şubesinin iş birliği ve ortak çalışmalarının şehirdeki teknik faaliyetler içinde önemli çıktılar sağlayacağı inancında olduğunu belirtti.