Yangın Pompalarında TS EN 12845 ve NFPA 20 Standartları konulu seminer düzenlendi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

10 Haziran 2024

Şube binamızda, ETNA Pompa ve Hidrofor Sistemleri firması tarafından “Yangın Pompalarında TS EN 12845 ve NFPA 20 Standartları” konulu seminer düzenlendi.

Bu seminerde, yangın pompalarının güvenlik standartları ve uygulamaları hakkında kapsamlı bilgiler paylaşıldı. Katılımcılar, TS EN 12845 ve NFPA 20 standartlarına dair önemli detayları öğrenme fırsatı buldu. Etkinliğe katılan tüm üyelerimize ve değerli bilgilerini bizlerle paylaşan ETNA Pompa ve Hidrofor Sistemleri Pazarlama Müdürü Halil Kızılhan ve Bölge sorumlusu Emre Çolak beye teşekkür ederiz.