ŞUBEMİZDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Nisan 2024 - 16 Nisan 2024

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü, Makina Mühendisleri Odası (MMO) Trabzon Şubesi, geleneksel bayramlaşma etkinliğini düzenledi.

MMO Trabzon Şubesi binasında gerçekleştirilen törene, şubenin önceki dönem başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterdi.

Bayramlaşma töreninin akabinde katılım gösteren değerli misafirler ile şubenin dinamik çalışmaları, gelecek hedefleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Meslektaşlar arasında samimi bir ortamda gerçekleşen bu sohbetler, geçmiş dönemlerden gelen deneyimlerin paylaşılmasına ve yeni projelerin tartışılmasına olanak sağladı.

MMO Trabzon Şubesi Başkanı Ufuk BULUT, yaptığı konuşmada, meslektaşlarına teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Ayrıca, şubenin gelecek dönemdeki faaliyetleri, hedefleri hakkında bilgi verdi ve meslektaşlarının desteğini talep etti.

Bayramlaşma töreni, MMO Trabzon Şubesi'nin meslektaşlarını bir araya getirerek, birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmesi açısından önemli bir etkinlik oldu.