Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şube olarak Depremzede Ailelerin Ramazan Sofrasına Destek Verdik

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Nisan 2023

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şube 14. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri olarak Şube Başkanı Fikret Atalar önderliğinde 2023 yılı Ramazan ayı içerisinde düzenlemeyi plandığımız iftar programı yerine Trabzon ilinde bulunan depremzedelerin Ramazan sofralarına erzak kolileri ile destekte bulunduk. 
Şube Yönetim kurulu kararı ile 25 Mart 2023 tarihinde tüm üyelerimize ve destek olmak isteyen odamızın paydaşlarına “yakın zamanda 11 ilimizde yaşanan deprem ve sel felaketinden etkilenen  yurttaşlarımızın Ramazan sofralarına ortak olmaya karar verdik” diyerek kampanyamızı başlattık. Kampanya sürecinde toplanan yardımlarla bugün itibariyle 135 depremzede ailemizin Ramazan sofrasına ortak olarak ve MMO Trabzon Şube olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ileterek ziyaret ettik. 
Bu sürece destek veren tüm üyelerimize ve odamızın paydaşlarına teşekkürü bir borç biliyoruz.
MMO Trabzon Şube Yönetim Kurulu olarak bizler şehriyle bağını her zaman diri tutan, mesleki faaliyet ve çalışmalar ile birlikte sosyal ve kültürel alandaki hassasiyetlerimizi gözeterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.