AK PARTİ TRABZON BÖLGE TOPLANTILARINA MMO TRABZON ŞUBESİNDE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ İLE BULUŞARAK BAŞLADI.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Mayıs 2013 - 18 Ağustos 2017

AK Parti Genel Merkezi`nin düzenlediği Trabzon Bölge Toplantıları için Trabzon`a gelen eski Sağlık Bakanı ve Erzurum Milletvekili Sn. Recep AKDAĞ, AK Parti Genel Merkez Trabzon Koordinatörü ve Rize Milletvekili Sn.Nusret BAYRAKTAR ve Trabzon Belediye Başkanı Sn.Dr.Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile Trabzon Makine Mühendisleri Odasında yapılan bir toplantı ile bir araya geldi. Şehrin nabzını tutmak ve halkın görüşlerini almak için bir dizi görüşme için Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi`ne gelen heyeti Makine Mühendisleri şube Başkanı Şaban Bülbül ve MMO Trabzon Şube Yönetim Kurulu üyeleri kapıda karşıladı. Konuşmasına Hatay`ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen bombalı saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah`tan rahmet, yakınlara sabır dileyerek başlayan Akdağ, ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini belirtti. Akdağ, "Hatay`ın Reyhanlı ilçesinde meydana menfur saldırı hepimizi derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Yurttaşlarımızın sağduyulu hareket ederek, olayın aydınlatılmasını beklemesinin önemine değinen Akdağ, son dönemdeki terörün bitmesine yönelik çalışmalara toplumun her kesiminden destek beklediklerini belirtti. Trabzon ilinin bölgesel önemine de değinen Akdağ, Trabzon ilinin değerlerinin iyi analiz edilerek değerlendirilmesinin Türkiye ve kendileri için özel anlam taşıdığını dile getirdi.