TİSKON 2009 Düzenleme Kurulu II.Toplantısı Yapıldı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Mayıs 2009

06 - 07 Kasım 2009 tarihlerinde ilimizde yapılacak olan TİSKON 2009 "III.Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi" Düzenleme Kurulu II.Toplantısı 9 Mayıs 2009 tarihinde Şubemizde yapıldı.

Oda Genel Sekreteri Ali Ekber ÇAKAR başkanlığında yapılan Düzenleme Kurulu Toplantısına;Oda Saymanı Tahsin AKBABA, Gaziantep Şube Başkanı Ali PERİ, Ankara Şube adına Alaaddin EKSİN, Amasya TYK Başkanı Ahmet KOLDAŞ, Çorum TYK Başkanı Serkan YILDIRIM, Sinop TYK Başkanı Ömer Bayraktar DİLAVER, Samsun Şube Başkanı Kadir GÜRKAN, MMO Samsun  ŞYK Üyesi Özkan ER, MMO Samsun  ŞYK Üyesi Mustafa ÖZBEY, MMO Samsun  ŞYK Üyesi Ahmet DURSUNOĞLU ve Kongre Sekreteri Ercan YÜZBAŞI katılmıştır.

Yapılan toplantı sonucunda;

1-)

-Tıbbi Cihaz Kullanımında Teknoloji Yönetimi ve Mühendisliğin Önemi

-Sektöre İlişkin Kamu Destek ve Teşvikleri Uygulamaları,

-Tıbbi Cihaz kullanımında Kalibrasyon Uygulamaları, Mevcut Yasal Mevzuat ve Yapılması gerekenler,

-Türkiye‘de ve Dünyada Tıbbi Cihaz İmalat Sanayi Potansiyeli ve Sektörün Gelişimi,

-Tıbbi Cihaz Üreticilerinin Sorunları ve Çözüm Önerileri

Bildiri başlıkları çerçevesinde Oturumlar oluşturulmasına ve Bildiri Konuları ile ilgili Kamu Kurum ve Kuruluşlar ve Sektör Dernekleri ile irtibata geçilerek Sipariş bildiri istenmesine,

2-)Samsun Bölgesinde bulunan Özel ve Kamu Hastanelerinde Tıbbi Cihazların Kalibrasyon Uygulamaları ve Mevcut durum hakkında Lokal olarak Anket çalışması yapılarak sonuçlarının Kongrede bildiri olarak sunulmasına,

3-)Kongrenin Ulusal basında aktif olarak tanıtımının yapılması için Sektör Dergilerine Kongreyi anlatan basın bültenlerinin hazırlanarak aylık olarak Basın kuruluşlarına, Oda Merkezine ve Şube Başkanlıklarına gönderilmesine ve Bölgesel olarak yayınlanmasının sağlanmasına,

4-)Sektör Dernekleri ile irtibata geçilerek Kongreye delege katılımı ve delege olarak katılacakların isim bilgilerinin önceden belirlenmesi ile ilgili çalışma yapılmasına,

5-)Temsilciliklerde Valilik kanalı ile Kamu ve Özel Hastanelerin Başhekimleri, Hastane ve Satın Alma Müdürleri ve Teknik Personellerinin Kongreye katılımının sağlanması konusunda çalışmalar yapılmasına,

6-)Kongre süresi içersinde Sosyal Etkinlik düzenlenmesi amacı ile Yürütme Kurulunun çalışma yapmasına,

karar verilmiştir.