TISKON 2007 GERÇEKLEŞTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Ekim 2007

Sektörün bir araya geldiği, sorunlara çözüm önerilerinin olusturulduğu, tartışıldığı ve bilginin paylaşıldığı II. Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalatı Sanayi Kongre ve Sergisi 19 - 20 Ekim 2007 tarihlerinde Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Sektörün bir araya geldiği, sorunlara çözüm önerilerinin olusturulduğu, tartışıldığı ve bilginin paylaşıldığı II. Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalatı Sanayi Kongre ve Sergisi 19 - 20 Ekim 2007 tarihlerinde Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Sekreteryacılığında gerçekleştirilen kongrede, 4 Oturum ve 2 Panel‘de toplam 28 adet bildiri sunulmuş; "Türkiye‘de Tıbbi Cihaz İmalati Sanayi Envanteri Çalışması, Türkiye‘de ve Dünya‘da Tıbbi Cihaz İmalati Sanayinin Mevcut Durumu, Ülkemizde Tıbbi Cihaz İmalati Sanayinin Sorunları ve Çözüm Önerileri, Tıbbi Cihaz Sektöründe Mevzuat ve Uygulamalar, Tıbbi Cihaz Sanayinde Teknoloji, Tıbbi Cihaz Sanayinde Mühendisliğin Önemi ve Tasarımı ve Tıbbi Cihaz Sanayinde İnovasyon" olmak üzere konunun uzmanlarının katıldığı oturum ve panellerde tartışılmıştır. Açılış; 19 Ekim 2007 tarihinde saat 09.30‘da açılış konuşmaları ile başlayan kongre, sergi alanının gezilmesi ile devam etti. Açılış konuşmaları; Makine Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir GÜRKAN, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Emin KORAMAZ, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan SAKOĞLU, Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ferit BERNAY, Kamu İhale Kurulu Üyesi Hicabi ECE, TBMM Sağlık Komisyon Üyesi Erzurum Milletvekili Muzaffer GÜLYURT ve Samsun Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU tarafından yapılmıştır.